dissabte, 18 de febrer del 2017

COSMO CAIXA!!

Dimecres vam anar al  Cosmo Caixa a fer un taller de:  Què mengen els animals?   Ens va agrada molt, vam aprendre molt i ens ho vam passar molt bé.
Només arribar vam anar a fer el taller de què mengen els animals?, dins del bosc inundat.   Vam veure que menjaven i com treballaven les formigues talla fulles,  vam veure que menjaven els peixos (els grans i el petits),  els hi vam tirar menjar i també vam veure dues serps molt grans i ens van explicar també el que menjaven.





Després del taller teníem, molta gana i vam anar esmorzar al bosc dels avets.   Allà vam menjar i vam córrer una mica.


Un cop acabat vam anar a fer la volta el cosmo caixa.   Ens va encantar!! Primer vam anar amb el pèndol a veure com queia una peça,  després experimentar amb la corda, les boles, el gel, el remolins,... i vam veure peixos i cavallets de mar.




I amb tantes emocions tornàvem a tenir gana,  ja era hora de dinar.   Vam anar a dinar a la plaça del Cosmo Caixa i a còrrer una mica.


Ja vam marxar i un cop a l'escola vam aprofitar per fer la valoració i dir que era el que més ens havia agradat.   Ens havien agradat moltes coses però la gran majoria ens va agradar molt posar les mans al gel.


Aixecàvem la peça de color que haviem triat per dir: MOLT, POC O GENS

Moltes gràcies a la Mercè (mare de la Berta) per acompanyar-nos i
 moltes gràcies a la mare de la Yanira (P5A) per acompanyar-nos al taller.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada